Mød købere

Perfekt til børnefamilierMarianne - lille
Marianne Svendsen (39), Morten Roll (42), William (13), Camille (10), Sophia (7), Skødstrup/Højbjerg

”Vi har ventet i lang tid på, at grundene i Fruens Eje Udsigten blev sat til salg, for vi var sikre på at, det er i Skødstrup vi vil bosætte os. Det er et område med mange tilflyttere, masser af børn og en sikker skolevej, hvilket er en stor fordel for en børnefamilie som vores. Vi kan godt lide at gå ture, og her giver byen, stranden, søen, markerne og skoven masser af ruter. Der er også mange muligheder for at være aktiv og integrere sig i Løgten-Skødstrup, hvis man vil møde andre mennesker.”

Familien har købt en grund på 783 kvadratmeter, hvorpå de vil bygge et etplanshus på 164 kvadratmeter med overdækket terrasse. De forventer at flytte ind i april 2018.

Beliggenheden er perfektJan Ellegaard
Jan Ellegaard (45), Charlotte Aalund (46), Clara (17), Oscar (15) og August (12), Skæring

”Vi valgte en grund i Fruens Eje Udsigten, fordi den ligger helt perfekt. Der er kanonflot udsigt over havet, markerne og den lille sø i området, og naturen herude er fantastisk. For eksempel har vi både skov og bæk lige op af vores grund. Skødstrup-Løgten er også et godt lokalsamfund med gode indkøbsmuligheder, og så er det et klart plus, at letbanen ind til Aarhus kommer til at stoppe lige ved området.”

Familien har købt en grund på 1015 kvadratmeter med havudsigt i Fruens Eje Udsigten. De bygger et hus på ca. 200 kvadratmeter, som de regner med står færdigt 1. juni 2018.

lenas-familie-fruens-eje

Blomstrende idræts- og foreningsliv
Lena Gam Petersen (39), Erik Laursen (57), Alexander Laursen (10), Risskov

”Med en dreng på 10 år er Fruens Eje Udsigten perfekt, fordi skolen ligger tæt på, og der er masser af legekammerater i gå- og cykelafstand. Idræts- og foreningslivet blomstrer omkring sportshallen, som ligger tæt på udstykningen, og det er nemt at komme ind til Aarhus med motorvejen. Skødstrup har været på en rejse de seneste år og har udviklet sig fra groft sagt at være et trinbræt til at være en levende by med mange butikker og masser af arrangementer lige fra byfest til julefrokost i hallen.”

Lena og Erik har købt en grund på 821 kvadratmeter med havudsigt i Fruens Eje Udsigten og vil bygge et T-hus med sadeltag på 180 kvadratmeter. De forventer at flytte i september 2017.


Legekammerater lige om hjørnetbillede-16-08-2016-202407

Anders Riisager (32) og Rikke Vesterskov Jensen (27), Aarhus C

”Vi faldt hurtigt for Fruens Eje Udsigten, fordi det bliver et trygt område med legekammerater lige om hjørnet. Man skal ikke være nervøs for at lade børnene løbe udenfor. Samtidig er Løgten-Skødstrup en rigtig by med skoler, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Byen er i stor udvikling, og Aarhus ligger så tæt på, at man ikke føler, at man er flyttet på landet. Det er også et stort plus, at der kommer letbane direkte herud inde fra Aarhus C.”

Anders og Rikke har købt en grund på 800 kvadratmeter i Fruens Eje Udsigten og vil bygge et moderne typehus med ensidig taghældning på 170 kvadratmeter. De forventer at flytte ind den 1. september 2017.


rasmusFlot udsigt over Aarhus Bugt

Rasmus Himmelstrup (38) og Kathrine Kristensen (31), Aarhus

”Vi har ledt i lang tid i Aarhus-området for at finde den perfekte grund til at bygge vores eget hus, og i Fruens Eje Udsigten fandt vi den endelig. Grunden har flot udsigt over Aarhus Bugt, og den ligger fint placeret tæt på skolen og resten af Løgten-Skødstrup. Det er tæt på Aarhus, og det tager blot 20 minutter at komme derind med bil, hvilket er en stor fordel. Når letbanen åbner næste år, bliver det tilmed endnu lettere.”

Rasmus og Kathrine har købt en grund på 871 kvadratmeter med havudsigt i Fruens Eje Udsigten og planlægger at bygge et arkitekttegnet hus i to plan på ca. 200 kvadratmeter. De forventer at flytte ind i slutningen af 2017.


Ligger fantastisk i naturenimg_3113-jpeg
Natascha Blak Fyrst Christensen, 28, og Simon Winther Pedersen, 29, Skejby

”Vi faldt for området, fordi det er særdeles interessant. Det ligger fantastisk i forhold til naturen og kun 3 kilometer fra vandet, hvor vi har planer om at fiske en masse, når vi flytter ind. Samtidig er det meget charmerende, at terrænet er kuperet med bakker, der giver en flot udsigt over bugten. Motorvejen er kun få minutter væk, og når letbanen kommer, bliver det hurtigt at komme ind til Aarhus C uden at starte bilen. Dertil kommer, at hele Skødstrup-Løgten virker som et upcoming område i stor udvikling.”

Natascha og Simon har købt en grund på knap 800 kvadratmeter i Fruens Eje Udsigten og vil bygge et parcelhus på 170 kvadratmeter med ensidig taghældning. De forventer at flytte ind sidst i 2017.


dennisFlot udsigt over Aarhus Bugt

Dennis Jensen (36), Mia Damgaard (27) og Tiffany Damgaard Jensen (6 uger), København

”Vi har kigget på forskellige grunde og boliger nord for Aarhus, men da vi fandt Fruens Eje Udsigten, var vi ikke i tvivl. Først og fremmest faldt vi for den flotte udsigt over Aarhus Bugt, som ingen andre områder kunne tilbyde. Det er en stor fordel, at vi formentlig får en masse børnefamilier som naboer, og at der er gode institutioner og handlemuligheder i Løgten-Skødstrup. Og så er det fedt, at området ligger supercentralt i forhold til Aarhus – ikke mindst når letbanen kommer.”

Dennis og Mia har købt en grund på godt 900 kvadratmeter i Fruens Eje Udsigten og vil bygge et arkitekttegnet hus på cirka 220 kvadratmeter. De forventer at flytte ind i oktober måned 2017.