Området

Naturskøn og børnevenlig placering tæt på Aarhus

Boligområdet Fruens Eje Udsigten ligger i den hyggelige by Løgten 15 minutters kørsel fra Aarhus C. Området ligger op til bymidten i et naturskønt, kuperet terræn, der byder på spændende naturoplevelser og masser af udendørs aktiviteter.

Grundene ligger på et bølgende istidslandskab med udsigt til skov, mark, et fredet moseområde og ikke mindst Aarhus Bugt, der ligger tre kilometer væk. Omgivelserne skaber en flot udsigt i hele bebyggelsen og vil være med med til at give jeres bolig en unik karakter i et karakterfuldt område.

Tæt på med gode forbindelser
Vi etablerer et trygt, internt stisystem, der blandt andet forbinder området til en tunnel under den kommende letbane. Det vil gøre det nemt og sikkert at komme til den lokale Skødstrup Skole og de nærtliggende daginstitutioner.

Desuden etableres der en kort stiforbindelse til letbanestationen og bymidtens dagligvarebutikker. Vi etablerer også naturstier, der fører dig ud i det større landskab og tilbyder mange naturskønne gåture og løberuter. Bl.a. ned til bugten.

Velfungerende skole og stærkt foreningsliv
Skødstrup Skole er blandt de mest velrenommérede og velfungerende skoler i Aarhus Kommune, både fagligt og socialt. Området har gennem de seneste ti år været blandt de mest voksende i Danmark og har et stærkt foreningsliv med velfungerende  sportsforeninger og et meget aktivt fællesråd.

Letbanen åbner i 2018, og stationen ligger kun 300 meter fra Fruens Eje Udsigten. Med letbanen kan det centrale Aarhus og snart også Skejby nås nemt og effektivt. Motorvejsafkørsler ligger desuden kun 5 minutters kørsel væk.

Afstande

Indkøb 0,3 km
Letbanestation 0,3 km
Børnehaven Myrhøjen 0,3 km
Tennisbaner 0,4 km
Løgtengården (integreret institution) 0,5 km
Skødstrup Skole 0,9 km
Motorvejstilkørsel (afkørsel 15) 2,8 km
Studstrup Strand (gå/cykle) 3,0 km
Motorvejstilkørsel (afkørsel 16) 3,4 km
Kaløvig Bådelaug 5,7 km
Egå Gymnasium 9,3 km
Skejby Universitetshospital 16 km
Aarhus Universitet 16 km
Aarhus Havn 16 km
Aarhus Lufthavn 24 km

Historien bag Fruens Eje
Fruens Eje Udsigten udstykkes fra gården Fruens Eje, der ligger på den modsatte side af Hjelmagervej. I 1991 udgav journalist gennem mange år Helge Kristensen bogen “Jørgen Carlsen Et liv i Løgten”, hvor historien om Fruens Eje beskrevet. Læs kapitlet fra bogen her: Et liv i Løgten.