Villaer til salg

To villaer til salg: Nyd naturen 15 minutter fra Aarhus

Forestil jer at nyde udsigten over de grønne omgivelser med en kop kaffe på terrassen. Børnene leger i haven, solen skinner, og senere tager familien letbanen ind til Aarhus på under 20 minutter. Måske er der også tid til at løbe en tur rundt i landskabet?

Hvis ovenstående lyder som noget for jer, er to spritnye villaer i det attraktive boligområde Fruens Eje Udsigten i Løgten perfekte til jeres familie. Boligområdet ligger 15 minutters kørsel nord for Aarhus C, og mere end 60 familier er allerede flyttet ind.

L1000276 -lille

Perfekte til børnefamilier
De højt beliggende villaer ligger på en blind vej og har flot udsigt over mod et naturområde med bæk og træer.

Villaerne er indflytningsklare til efteråret 2019, og med en størrelse på 169 kvadratmeter er de perfekte til børnefamilier. Fra villaerne er der kun 300 meter til letbanestationen i Løgten, og byens børneinstitutioner og skole kan nås på få minutter.

L1004264 - lille

Tilpasset omgivelserne
De to villaer bygges af det anerkendte boligfirma Hybel Huse med afsæt i en af firmaets mest populære modeller. Udtrykket er tidløst og klassisk, og udformningen er skræddersyet til Fruens Eje Udsigten, så boligerne passer til grundene og det omkringliggende landskab.

Grundene har en sydvendt have med masser af sol, og byder vejrguderne på nedbør, kan de grønne omgivelser nydes fra husets overdækkede terrasse. Fra enden af grundene er der direkte adgang til en natursti, der hænger sammen med områdets stisystem.

_Z6B7495 lille

Naturen inviteres ind
Villaerne er bygget op, så de både har plads til fællesskab og privatliv. Hjertet i huset er et lyst køkken-alrum, der er velegnet til alt fra lektielæsning i hverdagen til børnefødselsdage i weekenden.

Køkken-alrummet har direkte udgang til haven, hvilket sammen med de store vinduer gør det muligt at opleve årstidernes skiften på nært hold. Fra køkken-alrummet er der adgang til den sydvendte stue, som har direkte udgang mod vest.

040A6205 - lille

Rummelige værelser
Boligen har tre rummelige værelser, som kan bruges som børneværelser, gæsteværelser eller kontor. De tre værelser har adgang til eget toilet og bad, og de voksne kan trække sig tilbage i det store soveværelse, der har eget bad, toilet og et stort walk in-closet.

De to villaer har desuden fordelingsgang, grovkøkken/bryggers, dobbeltcarport og redskabsskur med støbt gulv.

For nærmere information omkring husene, kontakt Salgschef Torben Rask fra Home 20200390 eller trask@home.dk

Læs mere om Fruens Eje Udsigten

Vil I vide mere? Så skriv eller ring til os på info@fruenseje.dk, telefon 53624435 eller telefon 26797925.

VZ6B6048 - lille